Добре дошли в нашия сайт !

сряда, 13 март 2013 г.

Още един автомобилен мелез !

Още един автомобилен мелез В Дубай събраха BMW X6 и Toyota FJ Cruiser, за да се роди Gulf Lotus X12. BMW X6 и Toyota FJ Cruiser са едни от най-оригиналните автомобили на пазара.

BMW X6 предлага усещане за спортно купе във вид на SUV (CUV), а Toyota FJ Cruiser - неподправени офроуд възможности в уникална опаковка.



Още един автомобилен мелезИ двете коли имат своя чар, както и многобройни фенове. Но какво ще се случи, ако BMW X6 и Toyota FJ Cruiser бъдат събрани в едно. Отговорът е Gulf Lotus X12.

Този автомобил е заснет в Дубай, като за съжаление няма много информация около него.

Предполага се, че е базиран на Toyota FJ Cruiser и е произведен в един единствен екземпляр (надяваме се).


Още един автомобилен мелезОтзад чудатото возило прилича BMW X6, като е оборудвано с боря от Hamann EVO X6. Отпред нещата са по-нелогични - фаровете са от BMW, а решетката на радиатора прилича на уголемена версия на марковите "бъбреци" на BMW.

А в съчетание с почти вертикалното челно стъкло, видът на возилото става още по-противоречив.

Не се споменава нищо за задвижващият агрегат на Gulf Lotus X12. Няма информация и коя компания стои зад този проект. Ако някой разполага с повече инфо, нека сподели. А междувременно ще ви покажем още един подобен автомобилен мелез - Ford F-150 с предница от Jaguar S-Type.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари