Добре дошли в нашия сайт !

понеделник, 16 юли 2012 г.

Испания грабна титлата и с юношите

http://www.winner.bg/img/analysis/img_65827.jpgИспания спечели Европейската титла и при юношите (до 19 години), след като на финала се наложи с 1:0 над отбора на Гърция.
 Единственото попадение реализира Хесе Родригес 10 минути преди края на срещата, която беше наблюдавана от близо 8000 зрители на А Ле Кок Арена в естонската столица Талин.

Титлата за испанците, водени от бившия вратар Хулен Лопетеги, е шеста в последните 11 издания и втора поредна, след като миналата година те се наложиха над състава на Чехия
с 3:2 след продължения.

По ирония на съдбата,Гърция достига за втори път в последните пет години до финал на Европейското първенство при 19-годишните, но тогава във Виена отстъпи със същия резултат на същия съперник.

Испанците имаха надмощие в голяма част от мача, но стигнаха до победата благодарение на грешка при изнасянето на топката от гръцкия състав. Жерар Делофеу пресече топката в центъра, напредна и пусна в коридор към Родригес, който елиминира един футболист и прати топката в далечния ъгъл на вратаря Диудис.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари