Добре дошли в нашия сайт !

сряда, 25 юли 2012 г.

Идеи за модерна плажна визия

 Този сезон, за да сте актуални на плажа може да включите в арсенала си красиви цветни плажни рокли, туники и къси панталонки. Най-хубавото на модерната плажна визия това лято е, че вие може да носите плажните си тоалети и извън плажа.

Изберете модерна лятна рокля с цветен принт за лятото на 2012-та. Цветните принтове са една от най-актуалните тенденции този сезон. Изберете рокля със семпъл дизайн, за да ви е леко и удобно с нея на плажа. Съчетайте със сандали с каишка, малка компактна чантичка и букли в коситe




Белите дрехи и аксесоари са много модерни този сезон, а това спокойно се отнася и за плажа. Без значение дали тоалетът ви ще е в една или две части, ако е в бяло със сигурност ще сте модерни и неотразими на морето. Аксесоарите на райета са отлично решение, ако искате да добавите морски акцент във визията си. Ако изберете аксесоари в неонови цветове, то тогава ще постигнете един по-екстравагантен външен вид.


Дънковите панталонки са определено фаворит, когато говорим за плажна мода. Изтъркани с кръпки или по-елегантни - изборът е ваш.


Прозрачната дълга рокля е един от най-изисканите начини, по които можете да се облечете на плажа и да постигнете една бохемска визия. Добавянето на плетен или дантелен топ е също много модерен акцент, с който ще изглеждате зашеметително.


Малка черна рокля..., но този път за плажа. Изберете такава с по-изчистен дизайн и семпла кройка. А с една сламена шапка с периферия и тъмни слънчеви очила ще постигнете загадъчна и неотразима визия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари