Добре дошли в нашия сайт !

сряда, 25 юли 2012 г.

САЩ премаза Испания в последния си приятелски мач преди Игрите в Лондон

 Олимпийският шампион по баскетбол за мъже САЩ победи Испания със 100:78 в контролна среща в Барселона. Това бе последна среща на двата тима преди Игрите в Лондон.

Двубоят също така бе повторение на незабравимия финал отпреди 4 години в Пекин, в който американците победиха испанците със 118:107, за да триумфират с олимпийското злато. В снощния
мач Кармело Антъни отбеляза 27 точки за победителите, ЛеБрон Джеймс добави 25, а Кевин Дюрант - 13.

"Това беше добър тест за нас тази вечер, но приятелските мачове свършиха и с нетърпение очакваме истинските предизвикателства в Лондон", каза Джеймс.
За Испания Пау Гасол вкара 19 точки, а сънародникът му от конгоански произход Серж Ибака добави 16. Двата отбора са фаворити за титлата на Игрите в Лондон, въпреки че ключови играчи от двата тима ще пропуснат турнира.

САЩ няма да може да разчитат на Дуейн Уейд, Дуайт Хауърд, Крис Бош и Дерик Роуз, а Испания на Рики Рубио, като под въпрос са също Марк Гасол, възстановяващ се от травма в лявото рамо, Хуан Карлос Наваро и Руди Фернандес. Олимпийският турнир по баскетбол стартира в неделя и САЩ започва срещу Франция, а Испания играе с Китай.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари