Добре дошли в нашия сайт !

понеделник, 30 юли 2012 г.

Марешки е новият бос на Локомотив Пловдив

Веселин Марешки - собственик на огромната верига аптеки "Марешки" и крупен български бизнесмен, почти сигурно ще бъде новият собственик на Локомотив Пловдив.

Днес от 18:00 часа на специална пресконференция ще бъде представен новият бос на "смърфовете".



Марешки ще поеме Локо (Пловдив) със задълженията му, които според запознати са около 2 милиона лева. Той е обещал финансово спокойствие за Локомотив, но ще преследва и високи цели. 
 
Веригата аптеки "Марешки" е разпостранена на територията на цяла България, финансовото състояние на бизнесмена е доста голямо и се очакват спокойни дни за "черно-белите".

Припомняме, че Марешки е родом от Варна. На последните избори той се пробва и в политиката, когато стигна до финалния кръг и се яви на балотаж срещу сегашния кмет на Варна - Кирил Йорданов, който бе подкрепен от ГЕРБ.

На пресконференцията за обявявването на новия собственик се очаква да бъде и премиерът Бойко Борисов, който ще подкрепи варненеца и може би ще изложи свои виждания за подпомагане на Локомотив (Пловдив).

След официалната пресконференция по представянето на новия "черно-бял" бос се предвижда футболна среща между "Тигрите" на Бойко Борисов и "смърфовете" на Веселин Марешки.

В "черно-бялата" формация, която ще играе срещу Витоша (Бистрица) се очаква да вземат участие футболисти, бивши футболни величия и фенове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари