Добре дошли в нашия сайт !

сряда, 18 юли 2012 г.

Прецакват плажния волейбол, крият дупетата

Най-сексапилният спорт, женският плажен волейбол,     може да изгуби солидна част от феновете  си, тъй като организаторите на Олимпиадата  разрешиха при студено време дамите да играят с дълги панталони стана ясно, след като бе позволени при ниски температури те да играят с дълги панталони и ръкави, а не както досегашната наредба уреждаше – по впити гащички и      доста оскъдни горнища. 


„Ако температурата падне под     16 градуса, имаме право на спортни долнища и блузи с   дълъг ръкав“, обясни пред The Sun 27-годишната Шона  Мълин, която е в олимпийския отбор на Великобритания  по плажен волейбол.


                 
 „Сигурна съм, че има хора, които гледат този спорт само по една причина“, коментира съотборничката на Шона, Зара Демпни. „Все пак обаче мисля, че по-голямата част от феновете няма да се откаже да ни гледа и да види за какво става въпрос.


“ Всъщност билетите за турнира по плажен волейбол са едни от най-бързо разпродаваните на Олимпиадата. Сред разочарованите от новото позволение ще има и депутати, официални лица и дори принц Хари, който е сред 400-те билета, закупени от правителството за плажния волейбол.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари