Добре дошли в нашия сайт !

неделя, 15 юли 2012 г.

Барчовски вика двама младежи при мъжете


Барчовски вика двама младежи при мъжете
Старши-треньорът на мъжкия национален отбор - Росен Барчовски ще извика двама играчи от младежката селекция след края на Европейското първенство Дивизия Б, чийто домакин е София.

Специалистът по всяка вероятност ще привика в Правец капитанът на младежите - Павлин Иванов и най-добре представящият се играч на първенството досега - крилото Димитър Димитров.

Павлин Иванов стартира ЕвроБаскет добре, нанизвайки 23 точки в срещата срещу Израел, но срещу Словакия не бе на познатото си ниво. Въпреки това играчът на италианския Бенетон (Тревизо), който е считан за един от най-големите ни таланти в последните години ще получи шанс при мъжете.

Димитър Димитров се представя страхотно и след първите два мача е най-добрият играч на тима, записвайки средно по 16.0 точки, 13.0 борби и 4.5 асистенции.

ЕвроБаскет в София приключва на 22 юли, като се очаква младоците да се присъединят към мъжете непосредствено след края му. България гони промоция в Дивизия А, като вече си осигури участие във втората фаза на турнира.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари