Добре дошли в нашия сайт !

вторник, 24 юли 2012 г.

Mission 400 Plus

Искаш ли Mission 400 Plus?
С него може да вдигнеш 400 км/ч и се продава !
Знаем, че следиш редовно цените на BMW E30, но нека ти покажем една леееко по-готина обява от mobile.de на една друга немска машина, заслужаваща вниманието ти. Не си я виждал досега, нали? Е, време беше да се запознаеш с Mission 400 Plus – уникално Porsche, създадено от магьосника Jurgen Alzen Motorsport и с помощта на RS Tuning и производителя на окачвания H&R.
И както името подсказва – целта на колата е само една – да счупи баририета от 400 км/ч.
Дали е постигната? Ооо, да, по-долу сме прикачили видео от немската тест писта „Папенбург”, което може да пуснеш директно от 6:30 минути, и да видиш как Mission 400 Plus вдига заветните четири стотака.
За основа е взето тялото на Porsche 997 Turbo, но екстериорът му е силно променен в услуга на аеродинамиката и на по-малкото тегло. Повечето панели са направени от въглеродни нишки, а задното и страничните прозорци са от акрилно стъкло. Покривът е свален със 75 мм, а челното стъкло е наклонено назад със 7,5 градуса. Заради тези модификации се е наложило по-ниско позициониране на седалките, така че шофьорът да не си бие главата в сенника.
Двигателят? Доработен от RS Tuning, които увеличават обема на 3,6-литровия шестцилиндров туин-турбо на 3,9 литра. Резултатът е зашеметяващ – 1055 к.с. и 1030 Нм въртящ момент. Мощността се предава към задните колела през модифицирана 6-степенна скоростна кутия. Разбира се, Mission 400 Plus има и много други подобрения, като например масивните спирачни апарати.
Цената? Не искаме да те разочароваме, но Mission 400 Plus струва точно 499 000 евро, включващи 19% немско ДДС. По-добре се върни на обявите за E30 (както направихме ние).

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари