Добре дошли в нашия сайт !

неделя, 12 август 2012 г.

Новата Alfa Romeo Giulia ще е със задно предаване

Новата Alfa Romeo Giulia ще е със задно предаванеИталианци разкриха и как ще изглежда комби-версията на модела.

Новата Alfa Romeo Giulia, която трябва да замени модела 159, ще бъде със задвижване на задните колела. Това разкри италианския вестник La Repubblica, според който автомобилът ще се предлага и с опционално задвижване към четирите колела.

* Неофициално изображение

Новата Alfa Romeo Giulia ще е със задно предаване
Според изданието новият модел ще се появи не през 2014 г., както се очакваше, а година по-късно. Giulia ще получи модернизирано шаси от Giulietta и двигатели – бензинови и дизелови, с обем между 1.6 и 3.6 литра. Основният агрегат ще бъде 1.8 литров бензинов турбо-мотор.

Дизайнът на Giulia се разработва от италианското студио Centro Style Studio. Той ще бъде сериозно променен, но ще запази позната решетка на радиатора, характерна за Alfa Romeo.

А задната част ще бъде в стила на легендарната състезателна Coda Tronca от 1960 г. Друго италианско издание – Autoedizione, пък се добра до скици, които показват как ще изглежда комбито на модела.

Новата Alfa Romeo Giulia ще е със задно предаванеЖурналисти от интернет-сайта твърдят, че това са официални варианта на дизайна, които са получени от сътрудници на Centro Style Studio.

Именно външният вид на автомобила стана главната причина неговото пускане в производство да се отлага. Шефът на Fiat Сержио Маркионе не хареса дизайна на автомобила и нареди той да бъде преработен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари