Добре дошли в нашия сайт !

неделя, 12 август 2012 г.

Трима загинали при катастрофи през денонощието

Трима загинали при катастрофи през денонощиетоПрез изминалото денонощие на територията на страната са станали 19 тежки катастрофи с 3-ма загинали и 23 ранени. Един човек е с опасност за живота. За района на София са станали 37 леки ПТП, информира СБА като се позовава на МВР и АПИ.

Пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими.

Настилките в по-голямата част от страната и на магистралите "Люлин", "Хемус", "Тракия" и "Марица" са сухи, на места мокри, където е имало краткотрайни превалявания.

АМ " Хемус", област Варна, във връзка с рехабилитацията на естакада "Девня" е въведена временна организация от пътен възел "Суворово" до пътен възел "Неофит
Рилски". Напълно е затворено лявото платно на автомагистралата, като движението е пренасочено по път I-2 Русе-Варна /област Варна/.

До 30 септември от 16.00 ч. до 22.00 ч. за последния работен ден и последния почивен ден от седмицата се забранява движението на тежкотоварни автомобили (включително с ремаркета и полуремаркета) с повече от 2 оси, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника по републиканската пътна мрежа - автомагистрали, пътища 1-ви клас, пътища 2-ри клас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари