Добре дошли в нашия сайт !

сряда, 15 август 2012 г.

Рибери и Бензема отиват на съд

Две от най-големите звезди на Франция – Франк Рибери и Карим Бензема – ще бъдат изправени пред съда, за да отговарят за склоняване на малолетна към секс.

Футболистите на Байерн Мюнхен и Реал Мадрид са обвинени, че са плащали на Захия Дехар, за да имат интимни отношения с нея, преди тя да навърши 18 години.

Заедно с тях, на подсъдимата скамейка ще седнат още шестима обвиняеми, като някои от тях ще бъдат съдени и за сводничество.

Дехар е заявила, че Бензема е платил, за да прави секс с нея през 2008-а, когато тя е била на 16-сет. Рибери го направил година по-късно, „подарявайки си я за рожденния си ден”.

Полицейското разледване по случая започна през 2009 г. и бе в основата на скандалите, разтърсили френския тим по време на Мондиал 2010. Възможните присъди за Рибери и Бензема са до три години затвор и глоба от 45 000 евро.

Новият селекционер на Франция Дидие Дешан каза, че не иска да коментира случая: „Всичко е в ръцете на правосъдието. Няма да променя изискванията си към държанието им на и извън терена. заради това, че са факт от националния отбор.”

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари