Добре дошли в нашия сайт !

сряда, 8 август 2012 г.

Жена загина при катастрофа по пътя за Момчилград, друга е тежко ранена

Жена загина при катастрофа по пътя за Момчилград, друга е тежко ранена48-годишна жена е загинала, 35-годишна е тежко ранена, а 49-годишен е с контузни рани след катастрофа снощи по пътя за Момчилград.

46-годишният водач на влекач ДАФ завивайки в обратна посока, не пропуснал насрещно движещ се „Мерцедес", управляван от 35-годишната жена. Леката кола се блъснала в задната гума на прикачено към влекача ремарке.

 И тримата пострадали са от автомобила - на място е загинала пътничка, с тежки наранявания е водачката на колата, която е настанена в отделението за интензивно лечение, в болницата под наблюдение е и още един пътник.

Алкохолната проба на шофьора на ТИР-а е отрицателна. Задържан е в полицейското управление в Кърджали.

Със счупен крак в кърджалийската болница след катастрофа е настанена и 55-годишна жена. Тя пътувала с лек автомобил "Ауди", управляван от 67-годишен мъж.

По пътя между селата Вранско и Ковил, Крумовградска община, на завой шофьорът на леката кола изгубил контрол над управлението, навлязъл в насрещната лента и се блъснал в колелото на товарен МАН.Движение с несъобразена скорост е причина за произшествието. Образувано е досъдебно производство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари