Добре дошли в нашия сайт !

неделя, 5 август 2012 г.

Фъргюсън отиде в Лондон ,за да финализира трансфера на Лукас

Манчестър Юнайтед е все по-близо до подписа на Лукас Моура. Английският клуб се е разбрал със Сао Пауло да плати 30 млн. паунда за бразилския национал.

Според „Дейли мейл” Лукас ще премине медицински прегледи в Юнайтед още в неделния ден. Играчът пристигна в Манчестър за полуфиналната среща от Олимпийските игри срещу Южна Корея. „Селесао” досега беше в Нюкасъл, където победи с 3:2 Хондурас в четвъртфинален сблъсък.


В събота отборът на Манчестър Юнайтед замина за Норвегия, където в неделя вечер играе с местния Валеренга. Сър Алекс обаче изостави отбора и остана в Манчестър, за да финализира сделката за Лукас.

Междувременно, Фърги работи и по друг голям трансфер. Той се надява преди края на август в „Театъра на мечтите” да акостира и звездата на Арсенал Робин ван Перси. За него шотландецът е заделил 20 млн. паунда.

Арсенал се опитва по всякакъв начин да задържи холандеца. Арсен Венгер му обеща да подсили отбора и вече уреди трансфера на Санти Касорла от Малага. Очаква се в най-скоро време и халфът на Реал Мадрид Нури Шахин да заиграе в на „Емирейтс”.

Засега обаче Ван Перси държи на решението си, че няма да остане в Арсенал, което обнадеждава Фъргюсън.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари