Добре дошли в нашия сайт !

вторник, 14 август 2012 г.

Временни ограничения на движението по „Тракия” и „Хемус”

Временни ограничения на движението по „Тракия” и „Хемус”20 души са ранени при 18 тежки катастрофи на територията на страната през изминалото денонощие. Двама от ранените са с опасност за живота. За София леките пътни произшествия са 42, а тежките - три.

Трима души са ранени.
Въведени са временни ограничения  на движението по магистралите „Тракия” и „Хемус”, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура”.

На „Тракия” ограниченията са при км 276+487,90, при км 277+766-път и при км 61+300 посока Пловдив - дясно. На „Хемус” има ограничения в област Варна за рехабилитацията на естакада „Девня” - затворено е лявото платно от п. в. „Суворово” до п. в. „Неофит Рилски”. От п. в. Каспичан до п. в. Ветрино е затворено дясното платно, а от км 356+000 до км 357+000, южно платно се извършва почистване на улеи.

До 30 септември в интервала от 16.00 до 22.00 ч. за последния работен ден от седмицата или предпразничен ден, както и за последния почивен ден, и за последен предпразничен ден се въвежда забрана за движение на тежкотоварни автомобили (включително ремаркета и полуремаркета) с повече от две оси по автомагистралите и републиканската пътна мрежа от първи клас. Забраната не важи за МПС превозващи бързо развалящи се храни на температурен режим и живи животни.

Забранява се движението по републиканските пътища на тежкотоварни автомобили с обща маса над 20 тона при температури на въздуха над 35 градуса по Целзий от 13.00 до 21.00 ч. Забраната не важи за ППС, превозващи бързо развалящи се хранителни продукти на температурен режим и живи животни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари