Добре дошли в нашия сайт !

сряда, 15 август 2012 г.

Не харесвате старт/стоп системата на вашето BMW 3?

Не харесвате старт/стоп системата на вашето BMW 3-Series? Препрограмирайте яBMW дава възможност на клиентите си сами да изберат как да работи тази система

Стремейки се да предложат все по-икономични и безвредни коли, автомобилните компании залагат на най-различни технологии за пестене на гориво.

Една от най-популярните такива е системата старт/стоп, която гаси двигателя на колата, когато тя е спряла на място.

Като всяка нова технология, старт/стоп системата също има привърженици и противници. Оказва се, че голяма част от собствениците на новото BMW 3-Series не харесват тази система. Тя разбира се може да бъде изключена чрез бутон на таблото. Той обаче я деактивира само временно, като след всяко стартиране на двигателя системата се активира отново.

Не харесвате старт/стоп системата на вашето BMW 3-Series? Препрограмирайте яСлед като при дилърите на BMW
в САЩ са пристигнали множество запитвания дали тази система може да бъде изключена напълно, баварците са взели решение да предложат такава възможност.

Собствениците на BMW 3-Series вече ще могат да избират дали с натискането на бутона да деактивират системата временно или постоянно.

При първия случай системата ще задейства при всяко стартиране на двигателя, както беше до сега. При втория, тя ще може да се деактивира, като за активирането й ще трябва да бъде натиснат същия бутон.

От информацията става ясно, че новото М3, което също ще разполага със старт/стоп система, ще разполага с технология от втория тип.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари