Добре дошли в нашия сайт !

понеделник, 30 юли 2012 г.

Най-красивите коли за 2012 г. според Forbes

Вижте деветте предложения на изданието

Според Forbes луксозни машини като легендите Ferrari 250, Jaguar E-Type и оригиналното Porsche 911 винаги ще бъдат образец за красота, но към тях спокойно може да се прибавят още няколко по-нови модела, които ще влязат в историята.






Ferrari 458 Spider
Най-красивите коли за 2012 г. според ForbesТова е първият в света автомобил с твърд свалящ се покрив и средноразположен двигател. Цената му е $257 000, срещу които получавате още V8 двигател, задно предаване и ускорение от 0 до 100 км/ч само за 3.3 секунди.

Ако свалите покрива, ще можете да се похвалите, че притежавате най-горещият кабриолет в наши дни.



Jaguar F-Type
Най-красивите коли за 2012 г. според ForbesНовият F-Type ще излезе догодина, въпреки че ще се води като модел за 2014 г. Той продължава линията на марката, която показа спортните C-Type, D-Type и E-Type.

Произведените прототипи разполагат с двигатели V6 с турбо, които са малки и леки, но може да се конкурират с модели като Aston Martin V8 Vantage, Ferrari 458 Italia и Porsche 911.

Zenvo ST1 Supercar
Най-красивите коли за 2012 г. според ForbesТази датска кола разполага с 1250 к.с., което ви гарантира ускорение от 0 до 100 км/ч за по-малко от 3 секунди. Както и максимална скорост от 375 км/ч. Машината разполага със 7.0 литров, V8 двигател.

Тя е със задвижване на задните колела и 7-степенна ръчна трансмисия. Направена е почти изцяло от въглеродни нишки. Само 15 бройки от нея ще бъдат пуснати.



McLaren MP4-12C and 12C Spider
Най-красивите коли за 2012 г. според Forbes„McLaren MP4-12C не е нов модел, но всеки път, когато го видя, той направо замъглява съзнанието ми. Освен това изглежда, сякаш се усмихва”.

Той е основател и издател на един от най-популярните интернет-сайтове за мъжкия начин на живот. Според Forbes тази характеристика най-ясно отговаря на въпроса защо този автомобил е в тази класация.

Mercedes-Benz SLS AMG Roadster
Най-красивите коли за 2012 г. според ForbesКабриолетът е втората напълно самостоятелна разработка на модел на Mercedes-Benz от AMG (първата бе купето Gullwing от миналата година).

Машината разполага с 563 к.с. и предлага максимална скорост от 317 км/ч. На пътя се държи като купе, благодарение на новото си окачване.




Lamborghini Aventador
Най-красивите коли за 2012 г. според ForbesЗа този модел се изписа доста през последно време, защото той е един от най-впечатлавяващите на пазара на спортни автомобили.

Затова ще цитираме М. Пичинело, вицепрезидент на Classic Car Club в Манхатън, в който членуват някои от най-големите колекционери и познавачи на автомобили. Тя е бърза, секси и необичайна – сякаш е от друга планета.

Bentley Mulsanne
Най-красивите коли за 2012 г. според ForbesЗа $300 000 получавате седан с 4 врати и 5 места, който разполага с V8 мотор с обем 6.7 литра и мощност от 505 к.с. Двигателят е с 15 % по-икономичен и екологичен. Трансмисията е 8-степенна автоматична.

Прави се на ръка в завода в Англия при това изцяло на ръка. Това отнема около 320ч. труд за производството на един автомобил. А интериорът е направо поразяващ.


Aston Martin V12 Zagatto
Най-красивите коли за 2012 г. според ForbesOтново ще цитираме М. Пичинело, според когото английските коли може не винаги да са перфектни откъм качества и издържливост, но пък са красиви. „Много харесвам тази кола, защото неговият вид освен мощност показва и красота.”

Ако мога да определя V12 Zagatto по някакъв начин, бих го нарекъл „джентълмена сред автомобилите”

Maserati Gran Tourismo Sport
Най-красивите коли за 2012 г. според ForbesОтново думата има експертът на Forbes в случая Майкъл Пичинело. „Аз винаги съм бил пристрастен към италианските автомобили и смятам, че GT и GT Sport e най-доброто сред тях. За мен този модел съчетва всичко, което трябва да има една кола.

Може да звучи пресилено, но мнението си е мое. Вгледайте се само в дългата предница, под чийто капак има двигател на Ferrari. Повярвайте ми, това една наистина зловеща кола”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари