Добре дошли в нашия сайт !

понеделник, 30 юли 2012 г.

Дизайнер предложи Chevrolet Camaro 2015 г.

Дизайнер предложи Chevrolet Camaro 2015 г.Разработка на 22г. студент-Мичиган. Сериозна дискусия за това как трябва да изглежда следващото поколение на една от иконите на американското автомобилостроене - Camaro, тече в щаб-квартирата на Chevrolet.

Основният въпрос е как да изглежда бъдещата версия на машината - като първото поколение (произвеждано в периода 1967-1969г.) или като второто (1970-1981г.).

Има обаче и друга възможност - GM и Chevrolet, да тръгнат в трета посока и да създадат автомобил с възможно минимално ретро-щрихи. Поне това е предложението на 22-годишният студент от Техническия университет на Мичиган - Тайъл Бейм.

Дизайнер предложи Chevrolet Camaro 2015 г.Младият дизайнер се прочу още през април, когато показа концептуална разработка на Ford Taurus. А сега е готов с примерни изображения на интериора и екстериора на следващото поколение на Camaro.

Дали ще ги харесат и ще използват някой елемент от тях, предстои да разберем през 2015г., когато трябва да излезе следващото поколение на машината.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари