Добре дошли в нашия сайт !

петък, 27 юли 2012 г.

"Ловци на митове" с ново предаване


На 04.08 в 21.00 часа Discovery Channel ще представи най-новото си премиерно предаване "Неверижна реакция". Продуцирано от дуета А.Севидж и
Д. Хайнеман, предаването проследява опитът на два отбора да построят сложен механизъм, работещ на верижен принцип. Поредицата представя "Ловците на митове" в едно амплоа – те влизат в ролята на съдии, които в продължение на 6 поредни епизода предизвикват два отбора, с различна експертиза, като им поставят специфични задачи. 

Отборите са съставени от най-различни хора - от художници и хората на изкуството до ракетни учени, инженери и изследователи. Всяка седмица те са снабдени с идентични материали и инструменти, и само пет дни, за да създадат механизъм по дадена тема.

Тук обаче не става дума за гигантско домино, например - проектите са много по-сложни. Ще видим как хладилници се превръщат в махала, как се правят катапулти, летящи чинии и гилотини. Всеки предмет има роля във веригата и всичко е позволено в името на успеха.

Конкуренцията е силна, задачите сложни. Работа в екип, въображение и огромна доза креативност ще са нужни на победителя в „Неверижна реакция“, за да впечатли журито, оглавено от майсторите в разбиването на митове.

Всяка седмица към екипа на Адам и Джейми ще се присъединява по един гост-съдия, който ще им помага в журирането на най-иновативния и зрелищен проект.

Духът на поредицата „Неверижна реакция” представя пресечната точка между изкуството и техниката, която екипът на Адам и Джейми владее и разкрива по изумителен и вдъхновяващ начин как работи светът. Ето защо с нетърпение очакваме да споделим с нашата любознателна и вечно търсеща аудитория тази нова поредица”.



Ето какво сподели Савидж: Искахме да създадем шоу, с което да покажем процеса на решаване на различни проблеми по един находчив и изобретателен начин. Точно това мисля, че успяхме да постигнем с предаването "Неверижна реакция"
Бяхме приятно изненадани от иновативните решения и неизчерпаема енергия, която демонстрираха състезателите през цялото време, допълва Хайнеман

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари