Добре дошли в нашия сайт !

вторник, 31 юли 2012 г.

Левски върна Иво Иванов в родния му клуб и взе Везалов на негово място

Берое взе защитника Иво Иванов от Левски като част от трансфера на Димитър Везалов при „сините”.

Освен трансферната сума, която ще получи Берое за Везалов, старозагорският тим си запазва и част от правата при бъдеща продажба на футболиста.



„Считам, че предложението ни към ръководството е правилно и сме удовлетворени от решението им”, коментира старши треньорът на Берое Ивко Ганчев.

Иво Иванов е юноша на Берое. 27-годишният футболист е висок е 185 см.
Берое продаде Иванов на Левски за сумата от 200 000 лв. на 8 юни 2010 година. Две години по-късно Иво Иванов се връща в родния си тим.

Димитър Везалов, който пристига в Левски от Берое, е роден на 13 април 1987 година в Банско. Юноша на столичния Септември.

Той дебютира в "А" група на 17-годишна възраст, с екипа на Марек, където треньор е неговият откривател Румен Стоянов.

По-късно бранителят изкара сезон и половина в Свиленград и помогна на местния тим да се класира за професионалния футбол, след което кариерата му премина през Монтана, Септември и отново в Свиленград, където бе до началото на 2010 г. Тогава Везалов подписа с Любимец.

Преди година и половина 23-годишният централен защитник бе искан и от ЦСКА. Той бе набелязан от тогавашният треньор на „армейците“ Любослав Пенев, който остана впечатлен от качествата на играча в мача на ЦСКА за купата на България със Свиленград, в който Везалов бе един от най-добрите на терена.

След напускането на Пенев от Армията обаче трансферът на Везалов пропадна. През лятото интерес към футболиста проявиха от Славия, но до трансфер не се стигна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари