Добре дошли в нашия сайт !

сряда, 25 юли 2012 г.

Кървава драма в бургаски квартал

Убиецът Тодор дошъл в бившия си дом, предварително подготвен за екзекуцията. Той носел със себе си зареден пистолет "Браунинг" с 6 куршума в пълнителя. Мъжът се промъкнал в градината, където съпругата му Виолета, с която били разделени, празнувала 31-ия си рожден ден.

Към 23,30 часа гостите един след друг започнали да се разотиват, а Виолета предложила да откара с колата си своя приятелка до дома й. Когато се върнала, заварила Тодор да влиза в къщата. Между двамата избухнал скандал. Докато си крещели взаимно, Тодор извадил зареденото оръжие и започнал да стреля срещу жена си. Първите три куршума попаднали в гърба й, а на четвъртия изстрел оръжието засякло.

Свидетели на разстрела са станали трима приятели на Виолета и брат й Камен. Когато видял пистолетът да проблясва в ръцете на Тодор, той се хвърлил отгоре му, но докато успее да измъкне оръжието, сестра му вече лежала мъртва. Младата жена е починала на място. Двете й невръстни деца - момченца на 4 и 5 години, и родителите й са били в къщата по време на разстрела. Щом чула изстрелите, майката на Виолета изскочила навън, а след като видяла дъщеря си в локва кръв, започнала да пищи. "Боже, убиха детето ми", със задавен глас казала жената и припаднала.През последните няколко месеца Виолета споделяла пред близките си, че се страхува за живота си Няколко пъти търсила помощ и от полицията. Униформените викали съпруга й и го карали да пише предупредителни протоколи, че няма да доближава нея и децата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари