Добре дошли в нашия сайт !

понеделник, 30 юли 2012 г.

Как се става супер любовница?

Как се става супер любовница?Идеалната любовница не се срамува да опитва нови секс пози в леглото. За нея няма табута в секса, а Кама Сутра й е едно от любимите четива.

Едва ли има жена в света, която да не иска да бъде по-съвършена, по-красива, по-секси и по-очарователна?


По този повод сексолози дадоха няколко съвета към жените как да се превърнат и в идеалните любовници.

Според специалистите най-важното е вътрешният дух или дали се усещате красиви и желани, когато сте без дрехи и без грим.

Очарователната любовница на първо място трябва да вярва в собствения си сексапил.

Второ, никога не бива да показва всичко съблазнително. Оставете място за въображението на мъжете, съветват експерти.

Гласът, тонът, походката и жестове ... това са само част от нещата, които могат да запалят искрата на мъжа само за минути.

Не се страхувайте да поемете инициативата. Покажете своето желание, нищо не възбужда мъжа повече от желанието да правите секс с него. Еротичните аксесоари също са вариант да разнообразите сексуалния си живот, ако разбира се, вашият партньор няма нищо против.

И не на последно място сексолозите обясняват, че зашеметяваща любовница е жена е тази жена, която знае от какво има нужда мъжът до нея, за да го направи щастлив, а не тази която е готова за секс по всяко време, навсякъде и с всеки.

Страстната любовница е дръзка и обаятелна.
Популярна е притчата за Наполеон, който заповядал на своя личен адютант да му открие любовница за една нощ, която обаче задължително да бъде умна.

„Простете, господарю, но за какво ви е умна жена в леглото?” – „А с кого ще си говоря в паузите” отговорил без да се замисли великият Наполеон. Сами си правете изводите дали сексът е всичко, от което се интересуват мъжете.

Нейното сексуално желание и фриволност са сред най-силните й качества. След секс перфектната любовница никога не забравя да каже „Благодаря ти, скъпи! Беше невероятен!”

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари