Добре дошли в нашия сайт !

понеделник, 30 юли 2012 г.

Танците на пилон ще стават олимпийски спорт

Танците на пилон могат да станат олимпийска дисциплина.

За това ще се бори Световната федерация по танци на пилон, заяви президентът на организацията Тимати Траутмън, цитиран от Гласът на Русия.



Той добави, че възнамерява да се бори и с предубеждението, което се шири в обществото по отношение на стриптийза.

Танците на пилон се свързват с нощни заведения и бардаци, но това е напълно погрешно. Очаква се те тепърва да набират скорост и да привличат нови почитатели.
Според федерацията има много привърженици на този спорт, който се радва на популярност и точно поради тази причина той трябва да стане олимпийски спорт.

Еротичните танци помагат на много жени да подобрят и сексуалния си живот. Практикуват се в над 50 държави и съчетават упражненията и грациозните движения.

Международният олимпийски комитет е готов да разгледа заявката, твърди Гласът на Русия. "Ако е възможно да се докаже, че от този спорт се интересуват милиони хора по целия свят, той може да стане част от олимпийската програма", заявил президентът на МОК Жак Рох.

Остава да видим дали това ще стане, защото според ново проучване след финансовата криза танцовите умения на професионалните танцьорки на пилон във Великобритания са в упадък.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари