Добре дошли в нашия сайт !

събота, 28 юли 2012 г.

Нови трима от Локо Пловдив отидоха в ЦСКА

Още трима играч на Локомотив (Пд) се присъединиха към ЦСКА. Михаил Венков, Илиас Кириакидис и Тасио са уведомили административния директор на „смърофвете” Атанас Узунов, че си тръгват от „Лаута”. Триото ще играе за ЦСКА, съобщава "Нова телевизия".

Така вече общо шестима играчи замениха Локо (Пд) с ЦСКА. Преди тази сделка друго трио на „черно-белите” избяга на „Армията” – Сержиньо, Джереми Родригес и Юнес Бенжелюн.

 Михаил Венков показа постоянство и добри игри с екипа на Локомотив, като беше близо до трансфер в украинския Ворскла (Полтава), но сделката пропадна.

Гръкът Кириакидис е опорен халф, а бразилецът Тасио играе като нападател. Двамата бяха привлечени в Пловдив това лято, но заради финансовата нестабилност на клуба са решили да напуснат.

Атанас Узунов обяви, че засега други играчи не са заявили желание да си тръгнат. Следващата седмица ще стане ясно кой ще издържа Локо (Пд) след абдикирането на досегашния благодетел Константин Динев.

С тройния трансфер ЦСКА ще опита да замести част от изгонените от „Армията” играчи. По-рано стана ясно, че чистката в „червените” ще намали сериозно бройката на футболистите на ЦСКА. Райс М’Боли, Сивард Спрокел, Коста Янев, Антонио Нилсон, Христо Янев, Николай Дюлгеров и Петър Стоянов ще разтрогнат с клуба, а Тодор Янчев става част от треньорския екип на Стойчо Младенов. Нови отбори ще се търсят на Нджонго Присо и Килиън Шеридън.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари