Добре дошли в нашия сайт !

петък, 27 юли 2012 г.

Небесно скривалище в Ибиса

Да, наистина, за да добиете представа за този идиличен остров, трябва да се разходите до върха му, където се намира хотел Hacienda Na Xamena.

Тази магическа дестинация е построена на място, където ти се иска времето да спре. Хотелът е „кацнал" на една скала, на 180 метра над вълните.



Очарователният Hacienda Na Xamena предоставя на гостите си един постоянен поток на незабравими преживявания. Тук има каскадни водопади, гурме ресторант Eden, уникална СПА-зона и шикозна обстановка и зрелищна гледка към Балеарско море.

Хотелът е построен над залива Сан Мигел, Ибиса. Разположен е на крайбрежен парцел от 7 хектара и се намира на 2 км от красива борова гора.

Небесно скривалище в Ибиса
Районът, в североизточната част на остров, е един от последните девствени екологично чисти места на европейската карта и е в сърцето на природен резерват, дом на някои изключителни видове от флората и фауната.

В Hacienda има общо 65 стаи, като всяка си има собствено джакузи. Дизайнът на хотела е създаден, така че да е в хармония със заобикалящата го естествена красота - поточета и водопади, вътрешни дворове, красиви градини, традиционна архитектура и декорация, повлияна от арабската култура. Цялата тази магия се намира на 20 минути от енергичния живот в Ибиса.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари