Добре дошли в нашия сайт !

четвъртък, 26 юли 2012 г.

Бербатов за отпадането на Лудогорец : "Не може да се подиграват така с българския футбол !"

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов подкрепи морално футболистите на Лудогорец след отпадането на тима от Разград от Динамо Загреб.

Бербатов в момента е на турне в Китай с червените дяволи, но изглежда е успял да проследи реванша от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

Лудогорец загуби с 2:3 след скандално дълго продължение от 8 минути, въпреки показаните от немския съдия Феликс Цвайер 5 минути добавено време.

Ето и какво написа за играчите на Лудогорец в профила си във Фейсбук Митко Бербатов: „Момчета, дръжте си главите високо изправени, играхте отлично, няма от какво да се срамувате.

Човекът със свирката обаче има от какво да се срамува, и то много, много... Такова нещо не бях виждал... Това е срамота, и трябва да се вземат мерки. Не може да се подиграват така с българския футбол, и труда на момчетата.“

Бербо заслужава поздравления, че е изкарал безсънна нощ, за да гледа мача на българския първенец. Срещата в Загреб завърши малко преди полунощ българско време, а тогава в Шанхай часът е бил почти 5 сутринта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари