Добре дошли в нашия сайт !

четвъртък, 26 юли 2012 г.

Ивайло Петев: Съдията се подигра с нас

Наставникът на Лудогорец – Ивайло Петев, изрази своето разочарование от загубата на Лудогорец с 2:3 от Динамо (Загреб), след която българският шампион отпадна от Шампионската лига в дебютното си участие в турнира.

 Петев бе на мнение, че Лудогорец е бил по-добрият отбор от Динамо и в двата мача и че съдията се е подиграл с труда на играчите му във вчерашния двубой.

”Голямо разочарование. Трудно се говори след такъв мач. Жалко е, че и в двата мача бяхме по-добрият отбор. След изгонването на Марселиньо, логично се опитахме да запазим преднината, която имахме. Жалко е, че отпаднахме”, коментира Петев след края на двубоя.

”Мога да се гордея с моите футолисти. Както в първия мач, така и днес. Мисля, че играхме доста добре. Жалко е, че и в двата мача допуснахме гол в допълнителното време”, продължи наставникът на Лудогорец. Той добави, че Светослав Дяков има счупена скула.

”Никога не съм си позволявал да коментирам съдията, но мисля, че и в двата мача той ни ощети. Днес се подигра с нас, той не ни ощети. Той се подигра, категорично го казвам. Реферът се подигра с труда на моите играчи”, добави Ивайло Петев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари