Добре дошли в нашия сайт !

понеделник, 30 юли 2012 г.

Nissan Pathfinder - първи официални снимки

Nissan Pathfinder - първи официални снимкиКросовърът почти не се различава от концептуалния модел

Официални изображения на новото поколение на всъдехода Pathfinder публикува компанията Nissan на своята страница във Facebook. Серийният кросовор практически не се различава от концептуалния прототип, показан на изложението в Детройт през януари. Машината ще се появи на пазара тази есен.

  
Съдейки по публикуваните снимки главната разлика от прототипа ще бъдат пластмасовите ленти, разположени на каросерията. Четвъртото поколение на Pathfinder за първи път от 27 г. (откакто съществува този модел) променя концепцията си коренно.
 
Nissan Pathfinder - първи официални снимкиМашината вече ще разчита на напълно нова платформа, която заменя старата, тежка конструкция. Това, според инженерите на Nissan, ще доведе до подобряване на управляемостта и снижаване на разхода на гориво. Освен това кросовърът ще разполага със 7 седалки.

Засега не се разкриват никакви данни за двигателите, на които ще разчита новият Pathfinder. Според слуховете машината ще разполага с безстепенна вариаторна скоростна кутия, която е самостоятелна разработка на Nissan, както и със системата за задвижване на четирите колела All Mode 4x4i. Тя е позната от останалите кросовъри на компанията.

Очаква се като основен двигател да бъде използван традиционния 3.5 литров V6 мотор, чиято мощност ще нарасне до 265 к.с. Той е преработен, в резултат на което разходът му на гориво ще бъде намален с 25 %.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари