Добре дошли в нашия сайт !

сряда, 1 август 2012 г.

Секс на плажа - 10г. затвор в Египет и Малдивите

Секс на плажа - 10 г. затвор в Египет и МалдивитеВ разгара на летния сезон някои са на почивка, за да открият тепърва своята половинка, а други, които са обвързани, да възвърнат романтиката в своите отношения или да разнообразят връзката си с дългогодишния партньор.




И в двата случая може да се стигне до секс на плажа. Това обаче е колкото приятно, толкова и опасно. В много страни през това лято са предвидени сурови глоби именно за тези, които са решили да се наслаждават по-отблизо един на друг по плажовете.

Най-строгите закони срещу секс на обществени места са наложени в мюсюлманските страни, включително Обединените Арабски Емирства, Египет и Малдивите, където
туристите ги грозят до 10 години затвор, ако се натискат на плажа.

В съседна Румъния наказанието е 7 години, а в Италия и Гърция за разгорещени страсти на публично място могат да ви дадат 2 г.

Във Франция при сексигри на плажа сте заплашени от глоба до 15 хил. евро или затвор до 1 година.

В Турция за секс на плажа ще бъдете принудени да платите 200 евро
или да отидете в затвора за няколко месеца. В Испания за това ще трябва да се бръкнете с до 7000 евро, а в Тайланд - само 200 евро.

Най-сигурно е да правите секс по бреговете на България, Ямайка, Финландия, където за такова сладко престъпление може да понесете единствено порицание от органите на реда.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари