Добре дошли в нашия сайт !

четвъртък, 9 август 2012 г.

40% се смущават от публично предложение за брак

Определенията, с които ще се опише публичното предложение за брак са най-разнообразни и зависят изцяло от типа човек, който получава предложението.

На някои хора то би се харесало, други са категорично против, а за трети е все едно как ще получат предложението, важното е, че ще минат под венчило.


От БГНЕС разкриват, че британско изследване показва, че 40 на сто от хората смятат, че публичното предложение за брак е смущаващо. Поради това те не биха могли да се насладят на момента и дори биха отказали предложението. Според тези хора предлагането на брак на четири очи прави актът по-личен и много по-романтичен.

Изследването показва също така, че 32 на сто от хората смятат, че публичното предложение за брак е признак на лош вкус. Това обаче не означава непременно, че те не биха се зарадвали на такова предложение.
Изследователите обаче предупреждават - скриването на пръстена в храна е изключително старомодно и често води до задавяне.
Като отправна точка помислете какво харесва партньорът ви. Не правете нищо прекалено сложно и не добавяйте допълнителен стрес към ситуацията, която би трябвало да е най-важният момент от връзката, съветват учените.

28 на сто от анкетираните смятат, че публичното предложение за брак е романтично, така че за тях има огромно разнообразие от неща, които можете да направите, за да им покажете любовта си публично. Но и тук има някои основни правила, които е добре да спазвате.

Не правете предложението пред роднините, защото не знаете каква ще бъде реакцията им. Възможно е те да се смутят, а това допълнително ще ви стресира.

Добре е обаче веднага, след като вземете заветното решение да уведомите семействата си.
Не карайте половинката си да ви отговаря веднага, това е изключително важно решение, а партньорът/ката вероятно ще е превъзбуден/а от ситуацията, така че не очаквайте категорично "да", веднага след като подарите пръстена.

На последно място, не се сърдете, ако партньорът ви каже "не". Това е голямо решение и фактът, че вие сте готов/а за брак, невинаги означава, че партньорът/ката също е готов/а.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари