Добре дошли в нашия сайт !

четвъртък, 9 август 2012 г.

Холивудските филми виновни за ранния секс

След акселерацията, сега се оказа, че и Холивуд има вина за прекалено ранното полово съзряване на децата.

Учениците твърде рано почват да правят секс и свикват да сменят партньорите си като носни кърпички по вина на Холивуд, сочи ново проучване.

Според специалистите холивудските филми са основната причина и подрастващите да не ползват презерватииви, докато правят секс.


Учените са установили, че лентите с еротични сцени провокират децата да се впуснат в ранния сексуален живот. Те почват да водят активен полов живот най-много до 6 г., след като са почнали да гледат филми с повече секс.

До това откритие специалистите са достигнали след обстойно проучване, в което са взели участие 1228 малчугана. Учените разпитали децата какви филми гледат и 6 години след това ги привикали отново, за да установят как са се отразили филмите на сексуалния им живот.
Специалистите са категорични, че секс сцените във филмите подтикват тинейджърите да изпробват веднага онова, което са видели.

57% от подрастващите на възраст от 14 до 16 години открито заявяват, че на секс се учат от еротичните сцени във филмите, които бързат да приложат на практика.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари