Добре дошли в нашия сайт !

четвъртък, 2 август 2012 г.

Затвор за разголените мадами в Париж

Властите във френската столица публикуваха правила за слънчеви бани на открито и по популярните Парижки плажове – организирани всяка година по брегове на Сена с пясък и шезлонги.

За разлика от повечето плажове в цяла Франция, слънчевите бани по монокини и нудизмът са напълно забранени по бреговете на река Сена.

Полицията посочва, че не е забранено „когато термометрите се покачат с няколко градуса, да си облечете банския и да намерите тревна площ или място по бреговете на Сена да постелите своята хавлия”.

Властите обаче предупреждават, че не може да се разхождате по бански в градските паркове, а облеклото трябва да бъде „благоприлично и в съответствие с добрия морал и обществен ред”.

Неподходящото облекло може да коства на парижанките глоба 38 до 3 750 евро и две години затвор - ако бъдат заподозрени в предлагане на секс услуги.

Съвсем други стават сумите при сексигри на плажа. Страната на шансоните заплашва разгорещените двойки с глоба до 15 хил. евро или затвор до 1 година.В много други страни през това лято също са предвидени сурови глоби.

Най-строгите закони срещу секс на обществени места са наложени в мюсюлманските страни, включително Обединените Арабски Емирства, Египет и Малдивите, където туристите ги грозят до 10 години затвор, ако се натискат на плажа. Резултатът - голяма част от туристическия поток се пренасочи към по-светска Турция, Гърция и... България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари