Добре дошли в нашия сайт !

четвъртък, 2 август 2012 г.

Фин разкош в Сицилия

Невероятната морска вила Antares се намира във Фонтане Бианчи, популярен морски курорт, на 20 км южно от град Сиракуза.

Луксозната италианска вила е построена на спокойно местенце, в близост до един от най-добрите пясъчни плажове на източното крайбрежие на остров Сицилия.

Antares се издига над скалист бряг с кристално чисти води. Вилата осигурява идеални условия за една незабравима почивка, предлагайки луксозен комфорт и по отношение на интериора, и по отношение на екстериора.

Стаите са стилно декорирани с изящни детайли и класно обзавеждане.

На партерния етаж на вилата се намират дневната, в която акцентът е откритата камина, кътът за хранене, напълно оборудваната кухня, офис стаята с компютър, както и една спалня и две бани.

Първият етаж на този луксозен сицилиански имот разполага с пет уютни спалниq като всяка си има собствен санитарен възел. Всеки, който търси спокойствие, може да го открие тук, като прекара щастливи часове в добре поддържаната градина, на някоя от просторните тераси с изглед към морето или в малкия басейн.

Ако търсите разнообразие, мениджърите на хотела ще ви предложат да се насладите на различни екскурзии в района. Можете да посетите някой от чаровните барокови градове като Сиракуза, Ното, Модика, Рагуза-Ибла, Катания и Таормина.



Друг вариант е да проучите природния резерват Кавагранде дел Касибиле и плажа Каламоче. Можете да се гмуркате с шнорхел в морската защитена зона Племирио, да посетите парка до вулкана Етна или най-южната точка на острова - Капо Пасеро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари