Добре дошли в нашия сайт !

четвъртък, 9 август 2012 г.

Най-честият повод за скандали на плажа са дългокраките красавици

Лятната почивка е време за релакс, но дори край брега на морето винаги се намират поводи за спорове, най-вече с половинката.

Последните проучвания показват, че красавиците по бански и блуждаещите мъжки погледи са най-честата причина за скандалите край басейна.

Влажните мъжки погледи, отправи към дългокраки непознати красавици, изнервят най-много много обстановката по време на почивката.


След тях като честа причина за скандали се нареждат различните представи на мъжете и жените за приятно прекарване. Представителите на силния пол често предпочитат да се забавляват активно, докато дамите искат да си лежат на шезлонга край басейна или на плажа.
Споровете за това кога и какво да се яде също заемат подобаващо място в класацията на най-честите причини за скандали по време на почивка. Веднага след тях се нареждат дрязгите на тема “кой колко пие“.

79% от двойките признават, че са имали поне два големи скандала по време на двуседмична почивка, а 62 на сто спорят всеки ден.

6% от двойките са се скарвали толкова сериозно, че са си наемали отделни стаи.
Разчитането на карта и начинът на шофиране също стават чест повод за скандали.

Приготвянето на багажа също води до спорове. Мъжете се дразнят, че жените взимат твърде много багаж и обратно – дамите се дразнят, че половинките им взимат твърде малко неща.
Женските приготовления, преди да се излезе на вечеря, прахосването на твърде много пари, движението по график, пристигането навреме на летището и проблемите с валутата също са част от причините за спорове по време на отпуската.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари