Добре дошли в нашия сайт !

четвъртък, 9 август 2012 г.

Благородните лъжи на мъжете

Мъжете могат да лъжат благородно - за да си спасят кожата или за да не наранят жената. Интересното е, че той ще го прави толкова често, колкото вие самата го провокирате.

Ако го вземете със себе си на шопинг, не разчитайте да е напълно откровен, когато стане въпрос как ви стои някаква дреха. Много рядко любимият ще ви каже: „Да, изглеждаш дебела в тази рокля!” От учтивост, пък и най-вече от досада и надявайки се това да е последният магазин, ще ви похвали за избора.


В кафенето, в мола, в парка, като цяло навсякъде ще се намери жена с по-малко задръжки, която привлича мъжките погледи. Ако все пак решите да направите забележка на мъжа до себе си, че се е загледал в нея, не се надявайте на честност. На никой мъж няма да му е лесно, че се е заплеснал по друга жена. Трябва да знаете, че мъжете признават, че това се случва несъзнателно и не защото не оценяват красотата на дамите си.

Да получите извинение от мъж е много лесно, особено когато е хлътнал по вас. За съжаление, повечето пъти когато чуете думите „съжалявам” или „извинявай”, означава, че на някой му е омръзнало да спори и иска да прекрати разговора.
Друг път мъжете жертват достойнството си с извинения, защото вие самите се хващате за най-малките неща. Не се оплаквайте, ако мъжът ви каже, че изглеждате „добре”, а не „страхотно”, защото веднага щом се намусите, ще си получите фалшивото: „Съжалявам, имах предвид, че си заслепителна!”

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари