Добре дошли в нашия сайт !

неделя, 5 август 2012 г.

Българка е заподозряна за убийството на три деца в Германия

Българка е заподозряна за убийството на три деца в Германия30-годишна българка е арестувана в Дортмунд като заподозряна за убийството на три деца. Малчуганите били на 4, 10 и 12 години. Драмата разтърси цяла Германия.

В петък през нощта пламнала кооперацията, в която живеело семейството на 41-годишния турчин Мухарем Т. По това време бащата се намирал в кръчма наблизо.

В апартамента спели дъщеря му Силан на 12 г. и синовете му Мехмет на 10 г. и Мустафа на 4 г. Пожарната пристигнала светкавично и угасила пламъците.

Ставало дума за малък пожар, който не би трябвало да причини големи щети. За ужас на огнеборците обаче в дома те открили три бездиханни детски тела. Средното момче все още дишало, но било обляно в кръв.

Откарали го в реанимацията, където то починало. Лекари установили множество прободни рани. Другите две деца също са загинали от насилие, а не от пожара, заяви полицията.

Първоначално е арестуван бащата. Той обаче е освободен след разпит и срещу него няма подозрения. По-късно е задържана 30-годишната му българска приятелка. Срещу нея има много улики. Тя се появила към 5 ч сутринта в кръчмата, в която бил приятелят й. Ръката й кървяла силно.

Жената се оплакала, че е нападната от наркомани в парка. В този момент се чуло, че домът на Мухарем гори. Двамата изтичали в паника на улицата, където видели как линейка откарва окървавения 10-годишен Мехмет.

Все още не е ясно кой е убил децата, но подозренията срещу българката са сериозни. Тя имала връзка с Мухарем от около 9 месеца. Турчинът обаче възнамерявал да се прибере в родината заедно с децата си. Майка им починала преди три години при нелеп инцидент.

Най-малкото й дете било бебе на годинка. Тя излязла без ключове и вратата на жилището се хлопнала. Паникьосана, че бебето е само вътре, жената опитала да стигне до дома си по съседни балкони, но паднала и загинала на място.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Facebook - коментари